Сватбено Изложение в Италия

Сватбено Изложение в Италия

Продължавам обиколката си на италианското Сватбено Изложение Civitanova Sposa Expo 2018.  Показах ви уникалните дизайнерски булчински рокли. Пийнете си чаша шампанско, за да се отрезвите 🙂 и продължаваме към следващите специалитети.

Най-после стилна и оригинална визия за костюм на младоженеца! Моделите са отново на моя фаворит   Emiliano Bengasi. Който е търсил сватбен костюм за младоженец знае, че в България изборът е …. няма избор. 90 % от костюмите са черни, а останалите са нюанси на черното. 🙂 Много рядко и много трудно се намира различен цвят, а камо ли материя или по-разчупен дизайн. Може би, не се търси…Хората не са готови да експериментират и затова залагат на сигурното и провереното. Ето няколко експеримента по италиански, в които черното може да изглежда много различно, стилно и разчупено.

черен-костюм-за-младоженец

тъмно-син-костюм-за-младоженец

костюм-за-младоженец-червено-черно

костюм-за-младоженец

Аксесоарите на младоженците освен за красота, са важни и за комфорта им. Най-важният от всички и най-функционален и за булката и за младоженеца са Обувките! Това е едно от многото неща, с които италианците са известни. От удобството и качеството им може да зависи цялото ви настроение на сватбата, както и продължителността й. Сигурно ви се е случвало с удобни обувки да издържите цял ден ходене и да не почувствате умора, а с други да се изтощите след няколко часа.

Ferracuti Shoes e италианска марка обувки, които ще ви спечелят с 3 неща – висок клас комфорт, ръчно изработен дизайн, декорация с камъни Swarovski.

обувки-за-сватба-булка сватбени-обувки обувки-за-сватба

Сигурно си мислите, че вариантите за мъжки сватбени обувки са доста по-скучни и еднообразни, но италианците Marilungo ще ви изненадат! Тук навсякъде надписът 100% Made in Italy се пише с гордост и се търси от всички!

аксесоари-за-младоженец

сватбени-обувки-за-младоженец

сватбени-обувки-за-младоженец

сватбени-обувки-за-младоженец

сватбени-обувки-за-младоженец кафяви-обувки-за-младоженец

Италия е топ дестинация за сватби, заради уникално красивите гледки, старинните замъци и изискания вкус на италианците за празник. Ще ви покажа няколко вълшебни места за сватба – не мога да ги нарека просто ресторанти, защото те са много повече от това! Вижте ги! 🙂

Villa Serita е моят фаворит! Това е място за кралски сватби и булки, които искат да се почувстват като кралици!

луксозен-ресторант-за-сватба

сватба-в-градина

хотел-ресторант-за-сватба

 

TOPCATERING by Gianni e Vittorio са първокласен бранд в органзацията на сватбеното меню и посрещането на гостите. Те работят с изискани дестинации като Villa Vinci, Villa Boccabianca, Rocca d“Ajello, Casa Alexis и други нереално красиви места.

сватба-на-открито

ресторант-за-сватба

сватбен-кетъринг

 

Открих и едно малко бижу сред големите брандове – Arte Regalo или изкуството да подаряваш. Този бутик можете да си харесате идеи за сватбени подаръци на гостите.

подаръчета-за-гости-на-сватба

 

подаръци-за-сватба

 

Хареса ми идеята за детски аниматори на сватбата, които да забавляват малките сладури, докато големите празнуват с младоженците. Обикновено има много ритуали и забавни моменти, които за децата не са съвсем разбираеми, затова е хубаво да се помисли и как те да се чувстват добре и да се веселят. Точно това предлагат La Balena Dispettosa.

детски-аниматор-за-сватба

Ще завърша с нещо много сладурско и нестандартно. Този мини бус е алтернатива на сватбена кола и може да събере веселата компания на младоженците. На задното стъкло има надпис Just Married! Много симпатично и компактно решение и със сигурност събира погледите по улиците! 🙂

алтернативна-сватбена-кола

сватбена-кола

 

Leave a reply