Вдъхновяващи Идеи и Подаръци за Моминско Парти, в които ще се Влюбиш!

Вдъхновяващи Идеи и Подаръци за Моминско Парти, в които ще се Влюбиш!

Още Идеи и Места, препоръчани от Кумите ще намерите в нашата Група Моминско Парти – Идеи & Съвети!

Обикновено на кумата се пада честта да организира моминското парти за булката. Трябва да се измисли тема, подаръци, изненади, ако може да не са тривиалните потничета и ленти, да са оригинални и да останат за спомен….Изискванията не са малко, а всеки ходи и на работа, зает е и с други задачи и трябва да открадне от „свободното” си време, за да помисли и да потърси варианти. Затова ние от Букети Марини ще ви споделим една наистина нестандартна идея за моминско парти която ще изпълни всички задачи и изисквания и ще добавим един бонус – обещаваме ви, че няма начин да се повтори, някой да я е правил или виждал преди.

Обикновеното кумата, шаферките и приятелките на булката търсят оригинална идея с лесно и не много времеемко изпълнение. Търсят ефектна изненада, която в същото време да не е и прекалено скъпа. Хубаво е всяко от момичетата да участва с по нещо, за да се чувства по-пълноценна и да е част от празника. Важно е да има някакво послание и символика в темата и подаръците, които по възможност да останат като спомен на булката за жеста на нейните приятелките.

Една модна тенденция постепенно навлиза в българските сватби и събира все повече почитателки. Букетите от сатен, бижута и брошки са се наложили отдавна на западния пазар, заради многото си предимства пред естествените цветя. Ако вашата булка все още не е научила за тази възможност, това е страхотен шанс да я изненадате със сватбен букет от брошки. Прието е и без това кумата да се погрижи за булченския букет, просто ще го направите по-ефектно.  В повечето случаи за голямо съжаление на булката или момичето, което е хванало букета, трябва да го хвърлят до няколко дни след сватбата. Някои цветя не могат да оцелеят, дори и да се изсушат, защото се вмирисват. А и изсушен булченският букет ще представлява тъжна гледка. Букетът от сатен и брошки е едно от сватбените бижута, което ще остане за спомен в оригиналния си вид, какъвто е бил в големия ден. По-сантименталните от нас ще го запазят, за да го покажат и дадат на дъщерите си на техния празник.

При тези нови разкошни букети няма два еднакви. Всеки носи свой собствен чар, дизайн и персоналните желания на булката, които го правят автентичен и единствен по рода си. Съществуват безкрайно много варианти, стилове и начини да се изпълни един булчински букет от брошки. Създавали се най-различни комбинации от цветове, материи и елементи.

Сега нашето предложение за вас ще ви направи автори на сватбения букет! Нека всяка от приятелките на булката й подари за моминското парти брошка или бижу, избрано лично от нея. Всички тези съкровища ние от Букети Марини ще подредим професионално и с много внимание към детайла в един уникален булчински букет! Ще останете възхитени от резултата на вашите и нашите усилия. А вашата булка ще получи най-красивия и оригинален подарък за сватбата си. В този букет всяка една от вас ще вложи нещо лично, което ще напомня за самата нея. Когато направим букета и го видите вече готов на сватбата, ще бъдете поразени от ефекта и блясъка му. И сигурни сме всяка една от вас ще потърси нейното бижу и ще е щастлива, че е част от тази прелест. 🙂

Ако темата на сватбата е вече уточнена, можете да подберете брошки в тази цветова гама и стил. За морска сватба, потърсете бижута с мидички, рапани, морски звезди, морски кончета. Ако темата е винтидж ще ви бъде много лесно да намерите старинни или състарени брошки, с много кристали и камъни. Ако вашата булка е избрала по-романтична тема, подарете й перлени и седефени брошки. Добавете малко биберонче или декоративна детска обувчица, за да й направите освен подарък и красиво пожелание. Ако сте поканени на еко сватба, можете да изберете елемнти от естествени материали, текстилни брошки, с дантела или пера. Можете да й дадете нещо лично свое, което искате да й напомня за вас или за ситуация, която сте преживели заедно. Сигурно сте били на някое специално място, където бихте й пожелали да отиде. Дайте й някакъв символ, донесен от там или свързан с него. Ако ви предстои пътуване и сте прочели навреме тази полезна статия, тогава имате късмет. J Можете съвсем целенасочено да й потърсите и донесете малка Айфелова кула от Париж, мидичка от някой красив плаж, декоративна карнавална маска от Венеция, благороден камък, от мястото, където се добива.

 Персонализирайте букета й с елементи, които символизират нейното хоби, професия или интереси, например фотоапарат, ако обича да снима, брошка с нота, ако е музикална, цвете, ако обича природата. Развихрете фантазията си и бъдете сигурни, че тя ще разпознае тези свои любими вещи и занимания, когато види всяко едно бижу. Днес по магазините и в интернет се намира всичко. Едва ли ще ви хрумне нещо, което още не е измислено. Ако все пак е така, обадете ни се и ние ще намерим това, което търсите.

Разбира се, не е задължително да се придържате напълно към стила на сватбата. Ако изберете различни по визия брошки, ще се получи един невероятно шарен и весел букет с настроение, а такъв букет подхожда на всичко. Най-вече на щастливата ви булка. 🙂

Добра идея е да се обърнете към близките й, които могат да ви дадат нейн талисман, любимо бижу или старинна брошка, която се предава в семейството й от поколения. Майка й и баба й със сигурност ще бъдат очаровани от идеята ви и вниманието към тях. За тях ще е особена гордост да допринесат с някаква своя ценност  за празника на детето си.

Възможно е някои от вас да се затруднят в избора си, ако не са виждали до сега такъв сватбен букет в завършен вид. Тогава разгледайте нашите модели-уникати и потърсете идеи и вдъхновение. Или ни пишете за съвет, ние с удоволствие ще споделим с вас професионалния си опит. 🙂

Ако все пак всяка от вас иска да направи и по някакъв по-голям подарък на булката си, можете по оригинален начин да комбинирате двете. Поставете брошката, която сте избрали за букета й, върху кутията или опаковката на подаръка вместо пандела или дори върху самата пандела. Така аранжиран този подарък ще я изненада двойно! J Не забравяйте непременно да уловите тези мигове на снимки (и да ни ги изпратите, ако желаете :). Това е много емоционален момент за всяка една от вас и особено за булката. Със сигурност ще я разчувствате, а може и да я разплачете от радост. Затова се подсигурете с някой, който да направи хубави снимки на разопаковането на подаръците. Ще сложите началото на вашата история, която всяка една ще разкаже с брошката в букета й.  Ще бъдете и част от нейната семейна история и ще сте близо до нея, дори и да сте на хиляди километри, както често се случва на нас, младите хора в България. Когато след време булката отново погледне букета си, той ще е същият, както в сватбения ден и ще извика много щастливи спомени и емоции!

Още оригинални идеи за моминско парти сме подбрали за теб тук, а за подарък за булката можеш да се вдъхновиш от този албум.

Enjoy! 🙂

Leave a reply