Истинската История на Силви

Истинската История на Силви & Радо – Двойно Сгодени

Любовта си заслужава да се отпразнува, независимо дали е прясна или вече улегнала, зряла и създала деца. Възхищаваме се на Силви и Радо, за силната връзка помежду им, която са запазили толкова години. В тяхната история има много нестандартен момент, благодарение на Радо – колко си досетлив и креативен! 🙂 И още нещо, което много ни развълнува – двете шаферки, техните момиченца.

Четете, наслаждавайте се и си пригответе кърпички…може да ви потрябват. 🙂

Здравейте, 🙂 аз съм Силвия Ангелова на 30 години от Пловдив. С моя съпруг Радослав  се запознах средата на 2004. Бяхме на морето, по-късно се срещнахме и в Пловдив, където почти след второто ни виждане заживяхме заедно. Година след като се събрахме и така вече цели 13. Предложението дойде още през първата година, но след това разбрах че съм бременна с Роси (сега на 12 г.) и сватбата се отложи… Тогава мислихме за малка скромна сватба, но по финансови причини решихме да изчакаме до догодина… Докато после не се роди и втората ни дъщеря Рая на 4.  И така минаха повече от 12 години в чакане на удобния момент. 🙂

булчинска-рокля-принцеса

Миналата година на шега се заговорихме, дали ще се женим, децата да ни бъдат шаферки и в миг идеята стана реалност. От 6 години съм в тази сферата на сватбите – работя като Професионален  гримьор  главно  в Пловдив  и до сега съм направила щастливи хиляди булки.
сватбено-було
Подготвихме сватбата за по-малко от 6 месеца. На 01.09.2017 имаме годишнина – 13 години, но от суеверие исках да е на 02.09.2017 и така избрахме тази дата за сватбата. В началото започнах сама, но в един момент се предадох. Първо се обадих на нашия фотограф Даниел Даков  и го попитах дали има записана сватба на 02.09.2017. Той помълча 2/3 секунди и избухна в радостен смях:“Силвиии, толкова се радваммм“ каза той, „Ей, как ми напълни душата!“ Разбрахме се да се чуем и да обсъдим нещата след като запазя всичко останало.
сватбена-история-на-булка
След това звъннах и на нашият видеооператор Илко Славчев – най добрият е! Казвам ви! Запазихме и DJ Иван Йончев – този човек ми вдъхна доверие от самото начало! След Нова Година се почна търсенето на ресторант. Спряхме се на Хотел Марица. Свързвахме го с това, че е символ на Пловдив. Кой не знае река Марица и хотел Марица?! След като имахме всичко това, запазихме час в манастир „Свети Георги“ в село Белащица, не далеч от Пловдив.
сватба-църковен-ритуал
Бяхме и на първа проба за булчинска рокля и за костюм на младоженеца. Избрахме тоалети и за най-красивите шаферки – нашите дъщери! Всичко беше вълшебно! Децата допринасят много за тази голяма емоция. Оставихме нещата на половина и отидохме на море в Гърция… 🙂
Там получих втори годежен пръстен! Всичко мина като миг. Беше много романтично, бяхме на 200 метра от плажа  в един страхотен ресторант, когато съпругът ми извади телефона си и помоли сервитьора да ни снима. Извади пръстен… Сервитьорът бързо разбра и пусна видео… 🙂 Стана уникален клип, все още се смея на изражението си. И така въпреки трудностите и перипетиите, ние успяхме да се задържим заедно и да съхраним любовта си.
Дни след като се прибрахме в България отидохме и за халките. Направиха ги за около 20 дни. Раздадохме поканите на гостите до края на Юли. Имаше такива които отказаха заради пътуване извън България, но купонът не  се отложи и така събрахме 130 от най-добрите и скъпи хора около нас.
идеи-за-халки
Средата на Август поръчахме торта от сладкарница Мон Шери. Казах им само ч,е искам да е на поне 5 етажа и да има божури. Пратих им снимка на идеята ми  и зачаках. Седмица преди сватбата още нямах булчинска рокля. Тогава се сетих че в Асеновград е страхотния дизайнер Стоян Радичев, който може да направи нещо за мен. Така и стана – имах най-красивата рокля! Чувствах се богиня в нея! Избрах бижута от МоцАрт, и всичко беше на 95 процента готово. Чух се с моя приятелка, която е координатор и сватбен агент на Сватбена Агенция Планета Хера и оставих всичко на нея.
булчинска-рокля-принцеса
Денят дойде! Всички имаха запазени часове при фризьор и гримьор и екшънът започна. Имаше и напрежение, но мина. 02.09.2017 беше пълен с много сълзи от щастие, много любов, много песни и игри до 04.30 часа сутринта! Всичко беше прекрасно! Еуфорията ни държа доста време. Мисля, че гостите останаха много доволни.
сватбени-ритуали
След сватбата ни още се говореше, че бяхме с мотор, а не с кола, което допринесе за щастливите хора по улиците, които ни се радваха.
нестандартна-визия-младоженец
Денят мина като един миг. Сега мислим за пътешествие някъде на топличко. Пожелавам на всички да изживеят този момент и да не забравят че въпреки трудностите идва денят, в който ще се видят в бяло. Просто вярвайте!
идеи-за-сватбена-прическа
булчинска-рокля-воал

Leave a reply