Какви Късмети за Хвърляне да избереш според Темата на Сватбата?

Какви Късмети за Хвърляне да избереш според Темата на Сватбата?

Сватбените късметчета са един от най-сладурските спомени, които гостите ти ще си вземат вкъщи. Всеки се радва да се добере поне до един късмет, затова си заслужава да обърнеш внимание на този детайл. Какви сватбени късмети за хвърляне са подходящи според сватбената тема и цветове? Вариантите за всяка сватба са много и ние ще ти помогнем да избереш твоя! 🙂

Сватбени Късмети за Морска Сватба

За морска сватба на плажа са запазени цветовете синьо и бяло с всичките им нюанси – тюркоаз, океанско синьо, мастилено, небесно синьо, морско синьо, моряшко, тифани, кралско синьо, кобалт и т.н. Сватбените късметчета могат да са от дантела, сатен, органза, дори от зебло. За морски късмети за хвърляне са подходящо декорации с перли, мидички, рапани, кристалчета. Ако търсиш разнообразие за темата на морската си сватба, можеш да комбинираш синия цвят освен с бяло и с екрю, златисто, бонбонено розово, блъш, пепел от рози, жълто, фуксия, коралово, сребристо, прасковено. Избери кошничка за късмети, декорирана в избрания нюанс синьо и от естествен материал, който пасва с плажната тема.

КЪСМЕТЧЕ SEA PEARL

винтидж-сватба-късмети-синьо

късмети-хвърляне-синьо-тюркоаз

КЪСМЕТЧЕ OVER THE SEA

късмети-хвърляне-тюркоаз-синьо

КЪСМЕТЧЕ LAZUR

сватба-тюркоаз-късмет-хвърляне

КЪСМЕТЧЕ BLACK SEA

сватба-късметче-хвърляне-синьо

КЪСМЕТЧЕ AQUA ROSE

късмет-хвърляне-синьо-тюркоаз

КОШНИЧКА ЗА КЪСМЕТЧЕТА DI MARE

сватбена-кошница-късмети-листа-рози

сватбени-късмети-хвърляне

кошница-късмети-сватба

КЪСМЕТЧЕ DI MARE

късмети-за-хвърляне

КЪСМЕТЧЕ RUSTIC

сватбени-късмети-зебло-цена

Сватбени Късмети за Сватба в Лавандулово Лилаво

Един от любимите сватбени цветове на булките е лилавото във всичките му варианти – тъмно, светло, лавандулово, пурпурно, кралско. Този цвят е нежен и в същото време се откроява и не е ежедневен. Много малко са лилавите неща около нас, затова цветът е запазен за специални случаи. Лавандуловото е подходящо за винтидж и рустик сватби, където може да се съчетае с френска дантела и перли. Затова и за сватбените ти късметчета е подходяща ефирна дантела в бяло, екрю или лилаво. Късметите могат да бъдат също и от органза или сатен, да бъдат бляскави и ефектни с украса от паети и кристалчета. Лилавото се съчетава много свежо със слънчогледово или лимонено жълто, а също и със зелен лайм. За тежка вечерна сватба в класически стил, комбинирай тъмно кралско лилаво със златисто. Лилавият цвят е ефектен са сам по себе си и няма нужда от много добавки, за да ви настрои на празнична вълна. Винаги можеш да съчетаеш лавандуловото в късметите за хвърляне с бяло или екрю и вече си постигнала чар и изисканост.

КЪСМЕТЧЕ VINTAGE LAVENDER

късмети-за-хвърляне-лилаво-бяло

винтидж-лилави-сватбени-късмети

късмети-за-хвърляне-лилаво-дантела

КЪСМЕТЧЕ PROVENCE

късмети-за-хвърляне

евтини-сватбени-късмети

КЪСМЕТЧЕ LAVENDER

лилави-сватбени-късмети

сватбен-късмет-лилаво-бяло

КЪСМЕТЧЕ LEMON LAVENDER

сватба-лилаво-късмет-хвърляне

Романтична Сватба в Розово

Сватбата е запазено място за романтиката! Розовото винаги ще стои красиво и нежно и ще е желан цвят от булките. За по-силен ефект избери сватбени късмети от сатен в цвят фуксия. Те са ярки и много ефектни. Ако предпочиташ по-приглушените варианти на розовото – блъш, бонбонено розово, пепел от рози, тогава избери и по-нежни материи, като дантела и органза. Розовото в сватбените късметчета винаги се съчетава перфектно с перли. Ако обичаш блясъка, може да добавим и пайети. Розовото обича розите, затова сме декорирали късметите с два вида рози. За повече свежест можеш да добавиш към сватбената си тема в розово и бяло, сребристо, златисто, сиво, синьо и дори жълто.

КЪСМЕТЧЕ SWEET LOVE

късметчета-за-хвърляне-розово-бяло

КЪСМЕТЧЕ ROMANTIC ROSES

сватбени-късмети-розово-бяло

КЪСМЕТЧЕ ROMANTIC

сватба-розово-късмети-хвърляне

КЪСМЕТЧЕ ROMANCE

винтидж-сватба-розово-късмети-хвърляне

КЪСМЕТЧЕ AMORE

късмет-хвърляне-сватбен-розово-фуксия

Сватба със Слънчогледи

Най-слънчевите сватбени късмети, които можеш да си пожелаеш са в цветовете на слънчогледите – жълто, кафяво и зелено. Избери за водещия жълт цвят един от двата допълнителни. Ще декорираме късметите за хвърляне с перличка в шоколадово кафяво или зелен лайм и ще имаш истинско бижу, което не си виждала на друга сватба с тема слънчогледи. Кошничката за късмети задължително трябва да е в слънчевия жълт цвят и блазе на шаферката, която я носи, това ще бъде най-ефектният й аксесоар за сватбата.

КЪСМЕТЧЕ СЛЪНЧОГЛЕД

сватбени-късмети-слънчогледи

късметчета-хвърляне-жълто-кафяво

жълти-късметчета-слънчоглед-сватба

сватба-жълто-слънчоглед-късмети

късмети-хвърляне-жълто-кафяво-слънчоглед

сватба-жълто-слънчогледи-късметчета-хвърляне

КОШНИЧКА ЗА КЪСМЕТЧЕТА СЛЪНЧОГЛЕД

кошница-късмети-жълто-слънчоглед

Винтидж Сватба

Винтидж темата е много благодатна за сватба, защото дава голям избор на цветове, материи и декорация. Избери късмети за хвърляне от бяла дантела и ги декорирай с какъвто цвтя пожелаеш – златисто, розово, ментово зелено, шампанско. За още по-добър винтидж ефект може да добавим розички в цвят старо злато, перли или друга украса по твоя идея. За винтидж сватбени късмети много подходящо е зеблото. Пандела от сатен в бяло или екрю го омекотява и му придава допълнителен чар. Винтидж сватбата е не просто ретро, а много повече нежност и стил. Подари ги на двоите гости със сватбените късмети, които ще си вземат за спомен.

КЪСМЕТЧЕ GOLDEN ROSE

късмети-за-сватба-златисто

КЪСМЕТЧЕ VINTAGE GOLD

късмети-хвърляне-златно

сватбени-късметчета-златисто

късметчета-хвърляне-бяло-златно

винтидж-сватбени-късмети

КЪСМЕТЧЕ RUSTIC PEARL

късмети-за-хвърляне-зебло

сватбени-късмети-зебло-винтидж

сватбени-късметчета-рустик

Класическа Сватба в Червено

За твоята сватба в червено избери късмети, които отговарят на преобладаващия нюанс – бордо, винено червено, марсала, ярко червено, класическо червено. Комбинирай червените сватбени късметчета с бяло, екрю, златно, черно, тъмно синьо. За декорация ти препоръчваме кристали, пайети, перли. На късметите за хвърляне в червено подхождат почти всички материи – дантела, сатен, органза, защото цветът е силен и търпи и по нежните и по-тежките. Червените сватбени късмети са много романтични, дръзки и ярки и ще се изглеждат като малки валентинки носещи любов в сватбения ти ден.

КЪСМЕТЧЕ RED ELEGANCE

късмети-хвърляне-червено-бяло

КЪСМЕТЧЕ RED ROSE

сватбени-късмети-червено-бяло

сватба-червено-бяло-късмет-хвърляне

КЪСМЕТЧЕ RED CHAMPAGNE

сватба-червено-шампанско-късмет-хвърляне

късмети-хвърляне-червено-бяло

КЪСМЕТЧЕ BORDO

късмет-хвърляне-бяло-червено

късметче-хвърляне-червено-бордо

Сватба в Черно и Бяло

Обичаш класиката и вярваш, че черният цвят е подходящ и за щастливи събития като сватбата. Да, той може да донесе много елегантност и шик и да направи сватбения ден още по-изискан. Разбира се и сватбените късметчета за хвърляне трябва да са в черно и бяло. Избери кой цвят искаш да преобладава. Късметите могат да са например от черен тюл с бяла пандела и кристалче за акцент. Или от бяла органза с черна пандела и декорация от черна перла. Сватбените късмети в черно и бяло ще разпръснат много шик сред гостите ти. Поздравления за смелото и изискано решение да избереш за тема сватба в черно и бяло. Малко са булките, които се спират на тези цветове и затова са нестандартни и оригинални!

КЪСМЕТЧЕ BLACK & WHITE TULLE

КЪСМЕТЧЕ BLACK & WHITE ORGANZA

сватбени-късмети-бяло-черно късмети-сватба-черно-бяло

Сватба в Ментово Зелено

Цвят мента ще бъде винаги актуален за сватби, защото е невероятно свеж, летен, ярък и носи много настроение. За сватба в ментово едно от най-подходящите решения е късмети за хвърляне от дантела. Имат много нежно винтидж излъчване и изглеждат леки и въздушни. Ако избереш дантела в бяло, украсата на сватбените късмети ще е с ментово зелена пандела от сатен и ментова перла. Ако предпочиташ по-семпли и изчистени късметчета, тогава ще са от органза с декорация в цвят мента. Този цвят е много жизнен и можеш да го комбинираш в много варианти – с лимонено жълто, златно, сребърно, коралово, блъш, пепел от рози, бяло сиво. На сватба в мента можеш да добавиш допълнителен блясък, няма да бъде в повече, а ще подчертае ефекта на този уникален цвят.

КЪСМЕТЧЕ МЕНТА

сватба-късмет-ментово-зелено-хвърляне

ментово-зелено-късметче-хвърляне

КЪСМЕТЧЕ ВИНТИДЖ МЕНТА

винтидж-сватба-късмет-ментово-зелено

сватба-ментово-зелено-късмет-хвърляне

Сватба в Прасковено

Цвят праскова много подхожда на винтидж или рустик сватба, морска сватба на плажа или градинско парти. Късметчетата за хвърляне могат да бъдат от дантела в цвят екрю с декорация от прасковена пандела и розичка в стил старо злато. Дантелата се съчетава перфектно и със зебло или канап и цветен акцент от сатенена роза в прасковено. Сватбените късмети в прасковено ще изглеждат като малки захарни бонбонки, ако избереш да са изцяло от органза с бяла сатенена пандела и нежна перла.

КЪСМЕТЧЕ VINTAGE ROMANCE

винтидж-сватбени-късметчета-хвърляне-розово

винтидж-сватба-късмети-хвърляне

сватбени-късмети-кошнички

КЪСМЕТЧЕ ПРАСКОВА

късметчета-хвърляне-зебло

сватбени-късмети-праскова

КОШНИЧКА ЗА КЪСМЕТЧЕТА ПРАСКОВА

кошничка-късмети-сватба

КЪСМЕТЧЕ ПРАСКОВА

сватбени-късметчета-цени

късмети-за-сватба-цена

сватбени-късмети-праскова

Сватба в Пепел от Рози и Блъш

Избрала си страхотна тема и цветове за сватбата си! Нюансите на розовото наистина дават много възможности. Могат да излъчват нежност и романтика или да добавят винтидж стил към визията. Могат да изглеждат много изискано и шик, а ако комбинираш няколко варианта на розово – пепел от рози, блъш, розово злато, руж, можеш да осъществиш мечтата си за нестандартна и уникална сватба!

сватбени-късмети-пепел-от-рози

Избери сватбени късмети за хвърляне от дантела в бяло, оризово бяло или екрю с добавен акцент от сатенена пандела в пепел от рози и бледо розова или бяла перла. Материите са перфектно подбрани и комбинирани, а детайлите ще удивят гостите ти, когато хванат късметчето. Този модел късмети за хвърляне имат романтично винтидж излъчване и са изключително нежни и нестандартни.

КЪСМЕТЧЕ FRENCH ROSE

късмет-сватба-бяло-розово-дантела

винтидж-сватба-късмети-хвърляне

Никога не си виждала подобни сватбени късметчета, а уверявам те, гостите ти съвсем! Цветовете на дантелата преливат от бледо розово в пепел от рози, блъш и дискретно натурално оранжево. Тези късмети за хвърляне променят визията си, докато ги въртиш и разглеждаш в ръката си. Изключително нестандартни, оригинални и различни от всички. Декорирали сме ги с пандела от сатен в цвят екрю и нежна перличка в сърцето на късметчето. Уникални!

КЪСМЕТЧЕ VINTAGE ROSE

сватба-пепел-от-рози-късмети

винтидж-сватба-късмети-хвърляне

късметче-хвърляне-пепел-рози

Този модел сватбени късмети са за бохемска сватба, винтидж или рустик тема. Дантелата е много ефектна, с прекрасни орнаменти, релефна и много фина. Късметите за хвърляне излъчват лукс и изискан стил и ще оставят силно впечатление у гостите на сватбата за твоя добър вкус и избор. Декорирани са с бяла пандела от сатен и блестяща перличка.

КЪСМЕТЧЕ DESERT ROSE

винтидж-сватба-късмети-розово

сватба-късмети-розово-бяло

Тези сватбени късмети за хвърляне са от много нестандартен сатен тип хамелеон, който променя нюансите си спрямо светлината. Късметчетата са в много специфичен цвят, комбинация между сьомга и карамел със сатенена пандела в екрю и бледо розова перла. Приличат на малки карамелени бонбонки или целувки от рая.

КЪСМЕТЧЕ CARAMEL ROSE

сватбен-късмет-пепел-рози

сватбени-късмети-розово-бяло-пепел

Късметчетата за хвърляне в цвят пепел от рози изглеждат божествено, когато са изработени от сатен. То пада изключително леко и нежно и има много дискретен ненатрапчив блясък.  Подхождат идеално на рустик, винтидж или романтична сватба. Приглушеният розов цвят контрастира перфектно със светло розовата перла и сатенената пандела. Сватбените късметчета могат да изглеждат много шик в пепел от рози!

КЪСМЕТЧЕ DUSTY ROSE

сватба-пепел-от-рози-късмети

късмети-хвърляне-пепел-рози

късмети-кошничка-сватба

КОШНИЦА ЗА КЪСМЕТИ DUSTY ROSE

сватба-късмети-кошница

Кошничката за късмети задължително трябва да е в стила и цветовете на късметчетата. Можеш да избереш кошничка с всеки цвят и нюанс, който пожелаеш. Тя ще бъде в сватбения бял цвят с декорация от сатен според темата на сватбата ти. Ако харесваш по-пищни украси, ще й добавим ръчно изработени цвят от сатен, които няма да увехнат, а ще си останат красиви и ярки през целия сватбен ден, а и след него!

Сподели ни идеите си за цветове и сватбена украса и ние ще изработим твоите уникални аксесоари!

КОШНИЦА ЗА КЪСМЕТЧЕТА VINTAGE PEARL

кошница-късмети-листа-рози кошница-сватба-украса

винтидж-сватбена-кошница

Виж как лесно и бързо да си направиш Сватбени Късмети за хвърляне тук: https://www.youtube.com/watch?v=WRxUfAYKHfo

 

Leave a reply