КАК да се справим с COVID и Дъжд на Сватбата си?

КАК да се справим с COVID и Дъжд на Сватбата си? – Сватбата на Михаела в Плевен

Още Препоръки за сватбата от Булки ще намерите в нашата Група Моята Сватба Препоръки от Булки!

Както на сватбата, така и в живота има много неща, които не можем да контролираме. Можем да изберем най-добрия ресторант, DJ, фотограф, агенция и т.н., но не можем да изберем, какво да бъде времето или пък да се предпазим от извънредно положение и епидемични обстановки….. Може обаче да направим нещо друго и Михаела го е направила и затова е имала една прекрасна сватба. Вижте, какво ще ви разкаже с много чувство и искрено. На много от нас може да помогне, не само за сватбата, но и по принцип за живота.

Ако искате да разкажете за сватбата си, за организацията, впечатленията и усещанията ви, пишете ми и ще направим такова видео. Можете да се похвалите, да се оплачете, да препоръчате или каквото ви е на сърце и най-важно. Като си споделяме, си помагаме и изживяваме тези емоции заедно и по-пълноценно.

сватба-плевен

Вижте и Препоръките на Михаела за нейната сватба в Плевен:

„Здравейте на всички. Включвам се и аз със споделяне и препоръки за всички бъдещи булки. 🥳🥳🥳

Нашият сватбен ден беше в края на юли. Избрахме да е в неделя, деня на Слънцето и ден за празнуване.

✅ Нашата сватба беше в гр. Плевен и мога смело да кажа, че сватбата ни надмина мечтите ми.

✅ РЕСТОРАНТ + ХОТЕЛ

Избрахме да направим сватбеното си тържество в градината на Парк хотел Кайлъка. Като там и пренощувахме както ние със съпруга ми, така и голяма част от нашите гости. Доволни сме от храната (като цяло беше вкусно) и от отношението на персонала на хотела към нас. Там е много цветно и красиво, бяха сменили и пребоядисали, както ни бяха обещали, каквото е нужно в градината, така че да е още по-красиво за сватбения сезон.

(-) Като минус отчитам това, че въпреки че питахме дали барът в хотела ще работи до късно, за да може част от гостите да продължат празнуването там след края на сватбата, някак те не бяха напълно директни да ни кажат, че в хотела барът не работи до късно ( в случая след полунощ) и също така не ни предупредиха предварително, че барът който е зад хотела е на друг собственик и е нужно да направим предварително резервация, за да е отворено мястото. Така че препоръката ми е да си питате дори няколко пъти по този въпрос и да търсите варианти активно.

(+) Като цяло от Парк хотел Кайлъка бяха точни към нас, доволни сме и ги препоръчваме.

✅ СВАТБЕНА АГЕНЦИЯ

За уникално красивата ни сватба се погрижиха от Сватбена агенция „Арт 2“. В украсата надминаха мечтите и очакванията ми.

сватба-плевен

Дора Калинова беше водеща и на изнесения ни ритуал и също така по време на вечерта (личи и от далеч, че каквото прави, го прави от сърце и душа и много и се отдава❤️). Благодарение на нея и начина, по който водеще тържеството, всички наши гости си прекараха вълшебно. Беше сърдечно, забавно, изпълнено с любов и топлота! Впечатлени сме и двамата с мъжа ми от отношението, от организацията, от професионализма както на нея, така и на екипа им. Препоръчвам я с най-голямо удоволствие!

http://www.party-art2.com/

✅ ФОТОГРАФ

Още един добър избор беше, че се обърнахме за сватбената си фотография към Боян Николов. Изключително доволни сме и от неговия професионализъм. Наехме него и неговата съпруга за снимките по време на сватбения ни ден. Ние избрахме да имаме снимки, без да имаме видео заснемане, ето защо за нас беше изключително важно да наемем професионалист за тази задача и да останем доволни от резултата, което и се случи. Снимките ни се получиха уникално! Много мило отношение, проявиха гъвкавост и креативност, работеха заедно с жена си като добре смазан екип, дори не усещахме кога и как ни снимат по време на тържествата, а в същото време са уловили всички ценни, важни, забавни, сърдечни моменти! Гледайки снимките мога да си припомня детайлно всеки един важен момент от сватбата, всичко са запечатали по уникален начин! Направихме си снимка с всеки гост и подарихме снимка в рамка заедно с нас още по време на сватбата, което беше много мил жест и всички наши гости бяха впечатлени. Препоръчвам!

✅ СВАТБЕНА РОКЛЯ /Асеновград/

Сватбената ми рокля купихме от Сватбено ателие „Версай“ в Асеновград. Беше си любов от пръв поглед! Това беше първата рокля, която премерих, когато пристигнахме в града и нея и си взех. Много доволна съм от милото отношение, от съдействието и от бързината, с която направиха корекции по роклята. Роклите им са на много достъпни цени и като качество надминаха очакванията ми.Препоръчвам!

✅ ХОРЕОГРАФ ЗА СВАТБЕНИЯ НИ ТАНЦ /за гр. София/

За сватбения ни танц се доверихме на Petar Gerzilov. Още по време на репетициите беше много приятно и забавно. По песен, която си бяхме предварително харесали, той подбра така хореографията, че танцът ни да бъде едновременно красив и ефектен и в същото време стъпките да бъдат достатъчно прости за изпълнение, че дори и без минал опит в танците да можем да се справим. От него научихме не само сватбения си танц, но и няколко хора, с което изненадахме всички гости. За сравнително кратко време и за сравнително малко пари, успяхме да постигнем качество, което надмина очаквания ни. Препоръчвам!

✅ ХАЛКИ /Велико Търново/

Доверихме се в изработката на сватбените ни халки на https://www.facebook.com/Kuiumdjiev.Jewellery.Art/

Изключително доволни сме от резултата! Халките ни бяха изработени сравнително бързо, по идея, която ние имахме, като в резултат се получи по-красиво отколкото си го представяхме. Халките ни са уникални! За нашите халки искахме да имат надпис отвън на халката с послание, което има важно значение за нас. Получи се прекрасно! Препоръчвам!“

сватба-плевен

Влезте във Facebook Групата Моята Сватба Препоръки от Булки, където си разменяме идеи и съвети от нашия личен опит.

Следвайте Моята Сватба в Instagram и Pinterest.

Абонирайте се за единствения Сватбен канал с Полезни Видеа с Препоръки от Булки и Професионалисти.

Leave a reply