Как направихме

Как направихме… Сватбен комплект в Цвят вечерно червило, по поръчка

Червено и екрю – класическата комбинация, която не отстъпва от модата в сватбите през нито една година. 2016 също не прави изключение!
Предизвикателството този път беше да подберем по-тъмно червен цвят – „бордо“ – както го нарече булката, или „вечерно червило“, както го виждаме ние 🙂
Предложихме на булката от 3-те модела булчински букети, които имаме в тази сватбена гама:

  1. булчински букет Red Elegance http://buketimarini.com/product/%D0%B1%D1%83%D0%BA%D0%B5%D1%82-red-elegance/
  2. булчински букет Red Princess http://buketimarini.com/product/%D0%B1%D1%83%D0%BA%D0%B5%D1%82-red-princess/
  3. булчински букет Valentino http://buketimarini.com/product/valentino/

сватбен-букет-червено-екрю букет-плат-екрю-червено-сватба DPP_0082

Изберете си фаворит и вижте дали съвпада с избора на булката за нейния основен сватбен букет… тя избра втория модел – Red Princess!
Сватбата все още предстои и сме сигурни, че тя ще бъде истинска принцеса с този булчински букет! А ето и …

Как направихме булчинския букет, 3 бутониери и сватбено колие във „вечерно червило“

 

булчински-букет-от-алтернативни-материали

Обичаме да съберем всички материали, необходими за булчинския букет на едно място, за да видим как се съчетават, има ли такива, които не подхождат и ще отпаднат и разбира се, имаме ли всичко налично – сатен, перли, бижута, декоративни елементи.

модерен-булчински-букет

материали-за-булчински-букет

булчински-букет-от-еко-материали

Букетът…

За булчинския букет имахме вече модел и не се налагаше тепърва да измисляме нова идея. Запазихме го същия на вид, като червеното подменихме с „вечерно“ или бордо. Във всяка червена ръчно изработена роза от сатен вложихме перла в екрю – за да изпъкне, а в розите в екрю – тъмно червената перла. Добавихме златисти елементи като панделка със златиста нишка и бижута със златист кант – златното придава една идея повече тежест в съчетанието на бордо и екрю.
Акцент на букета са няколко сърца на различни места, както и на дръжката, а черешката – фигурката на влюбените младоженци.

булчински-букет-от-плат-червено-екрю

булчински-букет-от-алтернативни-материали-червен

булчински-букет-от-еко-материали-червено

 

Бутониерите…

Идеята за бутониерите за закичване дойде от булката – предложихме нашия модел на бутониера към букет Red Princess – http://buketimarini.com/product/%D0%B1%D1%83%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%80%D0%B0-red-princess/ , като вместо декоративното сърце, булката пожела за акцент фигурката с младоженците – същата, която стои и на булчинския й букет.

сватбен-бутониери-екрю-червено

Ето какво се получи! 3 малки романтични розички – елегантни бутониери за най-близките на младоженците.

бутониери-сватба-червено-екрю

бутониера-сватба-екрю-червено  бутониера-сватба-шампанско-червено

 

Колието…

Колието за комплекта направихме стилно, без да е прекалено претруфено – 3 рози около елегантната шия на булката са достатъчни, за да я подчертаят. Разбира се, присъства и водещият акцент – романтината двойка младоженци в средата…

сватбени-аксесоари-червено-екрю

 

 

Ето и целият сватбен комплект – булчински букет, бутониери за закичване и сватбено колие, а защо да не добавим и още аксесоари според нашето въображение или това на следващата булка. Липсва ли нещо? Може би бихме добавили и жартер следващия път… 😉
Пожелаваме на булката да се чувства като принцеса на своя сватбен ден с аксесоарите от комплекта Red Princess! За нас, както винаги, беше удоволствие и предизвикателство!

Горчиво на младоженците!

 

булчински-букет-от-плат-червено-екрюсватбени-аксесоари-ръчна-изработка-червено-екрю

 

Leave a reply