Песни за Първи Сватбен Танц от DJ Теодор Минчев

сватбен-фотограф

Групата на Булките Моята Сватба Съвети от Булки .

Благодаря на DJ Теодор Минчев от TES Sound за идеите и полезнaта статия и на Камен Ерханов от Profile Studio за уникалната снимка!

Често по срещите с бъдещите младоженци, ме питат за препоръка за песен за първия сватбен танц. Това е строго индивидуално и обяснявам че самата двойка е добре да избере песента за нещо толкова важно. Сватбен сезон 2019 приключи и ще ви изредя пет песни, които „моите“ двойки избраха и лично мен много ме зарадваха – относително рядко се избират тези песни. Няма да ги класирам, просто ще ги изредя:

1. Веселин Маринов – Да се събудиш до мен. Любим мой изпълнител, голям глас и емоция, прекрасен текст.

2. Любо Киров – Имам само теб. Супер въздействащ текст, ако някоя двойка има финансовата възможност да ангажира Любо да я изпълни наживо, и да е изненада поне за единия, гарантирам че ще се помни наистина доживот. Правих го това миналата година.

3. Нелина и Ивайло Гюров – Живея за теб. Въпреки че е кавър, българския текст е супер романтичен. Оперния изпълнител Ивайло Гюров перфектно се вписва гласово с изпълнението на Нелина. Любима ми е от поне 15 години. 

4. Група 032 – До мен. Една бой-банда, която вече не съществува, но остави зад себе си тази велика балада. Треперя като пиша редовете, треперех като си я избраха, треперех и като вървеше по време на сватбата. После едно 20 човека дойдоха да питат коя е песента. Поздравления за двойката която я избра!

5. Manowar – Crown and the Ring. Много двойки избират мен за водещ и диджей, като действащ рок певец, съответно харесват по-тежка музика. Тези епична балада беше първи сватбен танц на една хеви-метъл сватба, с група наживо, барабанистът беше младоженеца, на клавира застана самата булка, а приятели от гостите поеха другите инструменти.

Още Идеи вижте в YouTube канала на групата в Плейлист „Песни за Първи Сватбен Танц“.

Следете Моята Сватба в социалните мрежи, където си разменяме идеи и информация и си помагаме:

Абонирайте се за единствения Канал с Полезни Видеа с Препоръки от Булки и Професионалисти от сватбения бранш: Моята Сватба Съвети от Булки

Instagram Моята Сватба https://www.instagram.com/moiatasvatba/

Pinterest Моята Сватба https://www.pinterest.it/MoiataSvatbaCom/

Leave a reply