Пълен Списък за Сватбата с Всичко Необходимо

Пълен Списък за Сватбата с Всичко Необходимо

✓ СВАТБЕН ЧЕК ЛИСТ

Пълен Списък за Сватбата с Всичко Необходимо

Сватбения ден минава като един миг, а подготовката му може да отнеме месеци, дори година. Сигурна съм, че и ти като всяка булка искаш да провериш всички възможности, за да избереш най-добрата. Да пипнеш и да видиш всичко със собствените си очи, за да си спокойна, че е направено перфектно. Да провериш всеки един детайл, за да е съвършен този ден. Истината е, че организацията на една сватба освен красивата страна има и друга, свързана със страшно много труд, напрежение, комуникация с различни хора, търпение и енергия. Ще трябва да вършиш много неща едновременно, да се вместваш в срокове и работно време. Непременно потърси помощ от сватбен агент или от приятелки! В Блога на Букети Марини също ще намериш много полезни статии с идеи и съвети за по-добра организация на сватбата. Най-много ще те улеснят сватбените списъци. Използвай списък за всяка една част от сватбената подготовка. По тях лесно можеш да си отбелязваш, до къде си стигнала и какво ти остава. Разбира се най-добре е списъците да са електронни, за да са ти под ръка навсякъде и да можеш да ги коригираш, без да драскаш по тях.

Сега ще видиш един уникален списък за сватбата с абсолютно всичко необходимо, което може да ти потрябва в този ден. Не всички изброени неща трябва да се включат, даже напротив. Не си отваряй допълнителна работа, като се нахвърляш на нови и нови идеи за сватбена украса, аксесоари и изненади. Целта на повечето точки в списъка е, да си послужат за напомняне и като идеи, от които можеш да избереш едно, две неща. Към всяка точка можеш да отбележиш дата и час, статус ОК – т.е. дали си свършила задачата или предстои, и коментари. В коментарите съм сложила много полезни линкове с идеи, вдъхновения и готови решения за всички сватбени ритуали. ИЗТЕГЛИ списъка ВЕДНАГА от линка по-долу и ще си улесниш живота през следващите месеци и дни до сватбата.

 

ИЗТЕГЛИ ОТ ТУК

Пълен Списък за Сватбата с Всичко Необходимо

 

Щом вече си изтеглила списъка, си една голяма! крачка напред! Ти си подготвена, имаш план, график и разпределение на задачите. По него ще се движиш и ориентираш, за да не се изгубиш в сватбената и организационна джунгла.

Започни от Първата и Най-Важна Точка! Не че ти трябва списък за нея или ще я пропуснеш, но нека все пак да не забравяме смисъла, заради който се случва всичко.

сватбен-списък

 

списък-за-организация-на-сватба

списък-за-сватбата-определяне-на-дата

 

списък-на-гостите-на-сватба

списък-за-организация-на-сватба

идеи-за-сватбени-покани

 

сватбен-грим-идеи

 

сватбена-прическа-идеи

 

оригинални-идеи-за-моминско-парти

 

сватбена-прическа

 

сватбен-маникюр-идеи

подготовка-на-младоженеца

план-график-за-сватбата

сватбен-списък-за-младоженеца

идеи-за-вземане-на-младоженеца

идеи-за-вземане-на-кума

списък-на-булката

 

списък-с-всичко-за-булката

 

идеи-за-сватбена-прическа

идеи-за-сватбен-грим

пълен-списък-за-булката

списък-за-булката

 

сватбен-ритуал-подписване

 

списък-за-сватбата

подарък-за-младоженци

 

списък-сватба

списък-задачи-за-сватбата

сватбен-welcome-drink

идеи-за-сватбена-фотосесия

сватбена-украса-на-ресторанта

сватба-списък

сватбена-украса-за-масите-на-гостите

табло-за-настаняване-на-гостите

 

влизане-на-младоженеца

 

сватбен-списък-с-ритуали

 

 

 

списък-за-сватба

 

книга-за-пожелания

интересни-сватбени-игри

 

списък-с-нещата-за-сватбата

надиграване-на-сватба

сватбена-програма

идеи-за-подарък-за-кумове

 

сватбен-жартиер-за-хвърляне

 

букет-от-брошки-плат-за-хвърляне

идеи-за-сватбена-торта

 

организация-на-сватба-списък

списък-за-сватбата

пълен-списък-за-сватбата     смяна-на-фамилията-на-булката                       сватбено-пътешествие-дестинации

Помни, че организацията на сватбата е част от удоволствието да се ожените! Двамата с младоженеца се опитайте да й се насладите и да изживеете тези моменти пълноценно. Те са също и изпитания за бъдещия ви семеен живот, когато ще се налага да решавате много неща заедно, да правите компромиси и да си отстъпвате. Сватбеният ден минава страшно бързо, затова направете от подготовката едно страхотно преживяване, което да запомните! 🙂

Leave a reply