Сватбата на Кристина и Иван в Благоевград

Сватбата на Кристина и Иван в Благоевград

Още Препоръки от Булки ще намерите в нашата Група Моята Сватба Съвети от Булки.

Здравейте бъдещи младоженци! Нашият ден мина на 17.08.2019г. Не знам как да опиша този ден, беше меко казано НЕВЕРОЯТЕН. Нищо, абсолютно нищо не се обърка, мина всичко по план и хората около мен много ми помогнаха! Така, че съвет за булките: Не се притеснявайте за нищо, почнете си нещата по-рано и няма да има какво да се обърка. Единственото, за което се сещам и се обърка беше, че изгубихме с шаферките торбата, в която беше жартиера, но направихме импровизиран жартиер от тюл 😂

сватбен-фотограф
кумове

Аз, както съм сигурна много от вас много се лутах, търсих и исках всичко да е перфектно и то беше наистина такова. Денят наистина минава като един миг, но спомените, които остават са завинаги! Затова е много важно, хората, които подбираме за този специален ден. Групите за булки ми помогнаха изключително много! Сигурна съм, че обратната връзка е важна и се надявам и аз да успея да помогна на някоя от вас!

Сватбата беше в Благоевград и без много чудене се доверихме на ХОТЕЛ ПАРК „БАЧИНОВО“, които даже и надминаха очакванията ни! Бяхме като в приказка, за което искрено им благодарим!

украса-за-сватба
ритуална-зала
младоженци

Ако има булки от Благоеград с хиляди ръце препоръчвам Iliana Ilieva-Velinova – прическа и Kamelij Cvetkova – грим, салон – IR Hair & Beauty Studio аз, кумата и шаферките бяхме толкова красиви, благодарение на тях!

Кутията за халки я поръчах от Алиекспрес. Бутониерите, кутията за пари и гривните на шаферките ги поръчах от Хартиена „Дъга“, които се справиха невероятно!

Тази красива рокля я избрах след много пробване и обикаляне по магазините, докато не отидох в Mille Bridal & Mille Flowers! Роклите там са невероятни!

булчинска-рокля
сватбена-рокля

За шаферските рокли беше много чудене, обикаляне и пробване на различни рокли. Надявам се да не обидя някоя, но роклите на Мегс са пълен боклук. Изобщо не може да говорим за качество. И така, след като не намерихме подходящи, реших, че ще се шият и затова се спрях на Десислава Георгиева-Рангелова, която се справи уникално!

шаферски-рокли
шаферки

Екипа от водещ и дж -> Сватбена Приказка“ – Ивайло Близнаков – водещ сватбено… , били сме на тяхна сватба и просто знаехме, че това са нашите хора!

И може би едно от най-важните неща за една сватба са снимките и видеото, които ще гледаме след нея! Може би съм късметлийка, че се запознах с Филип Овчаров (Filip Dimitrov Ovcharov), но веднага след като говорихме с него двамата с мъжа ми решихме, че това е точният човек! Препоръчвам го не с 2, а милиони ръце. Този човек ни забавлява през целия ден, направи така, че да забравя, че има фотографи и да се отдам на момента! Сами ще видите снимките. В екипа, заедно с Филип беше и прекрасният Яни Яков, който не по-малко даде всичко от себе си и резултата е налице! Адски креативни и много отдадени! Даже ме качиха и на дърво .. 📷🌲😄

сватбена-фотосесия
булчинска-рокля

Екипа за видеото Сватбена Фотография и видео заснемане от Студио Фото Видео ЕЛИТ , невероятни професионалисти, които направиха деня ни още по-прекрасен и забавен! Сега, когато гледаме филма от сватбата абсолютно я изживяваме наново!

църковен-ритуал
брачни-халки

И така, надявам се да не съм забравила нещо, може да питате ако имате въпроси.

БЛАГОДАРИМ на всички замесени, с вашата помощ нашият ден беше незабравим! Пожелавам на всички бъдещи булки една вълшебна приказна сватба! ❤️

сватбен-фотограф

Следете Моята Сватба в социалните мрежи, където си разменяме идеи и информация и си помагаме:

Абонирайте се за единствения Канал с Полезни Видеа с Препоръки от Булки и Професионалисти от сватбения бранш: Моята Сватба Съвети от Булки

Instagram Моята Сватба https://www.instagram.com/moiatasvatba/

Pinterest Моята Сватба https://www.pinterest.it/MoiataSvatbaCom/

гривни-за-шаферки
сватбени-акесоари
сватбени-бутониери

Leave a reply