Сватбата на Мария Рашкова в Русе

сватбен-фотограф

Оригиналния пост на Мария Рашкова и още много полезни ресурси за организацията вижте в Групата на Булките Моята Сватба Съвети от Булки .

Здравейте бъдещи и минали булки. Реших да ви споделя малко снимки от нашия ден, който мина на 31.08.2019г. Сватбата беше малка – 60 човека в град Русе в ресторант ЛЕВЕНТА. Църковният брак се извърши в църквата Света Троица, а изнесеният(истински) ритуал беше в ресторанта.

За фото и видео се погрижиха Петър Русинов и жена му Стефи, на които искам да благодаря за прекрасните снимки и видео. Те успяха да уловят всеки важен момент от нашата сватба. DJ на нашата сватба беше DJ TODD, който успя да задържи всички на дансинга през цялото време и да поддържа настроението на всички на сватбата. Сватбената торта беше направена от Сладкарница Gallas и беше точно това, което исках както на вкус, така и на вид. Прическата ми я направи Моника от Салони Коса и Стил Русе, а гримът Dayana Stoycheva от салон The One. И двете дами си свършиха работата брилянтно.

Ние не ползвахме сватбена агенция за абсолютно нищо. Всичката украса с изключение на живите цветя е направена от мен, но най-вече от моята майка Татяна Г., която освен украса, организира цялата сватба. Без нея нищо от това, което искахме с мъжа ми нямаше да се получи. Костюмът на младоженеца беше закупен от магазин Виконте. За цветята се погрижи Лилия Йолова, която за съжеления не мога да тагна в публикацията, но ако искате връзка с нея мога да обясня къде се намира и да предоставя телефон. Не ми се вярваше, но сватбата мина без гафове, дори и да е имало някакви само майка ми е разбрала за тях.

Снимки: Петър Русинов

Следете Моята Сватба в социалните мрежи, където си разменяме идеи и информация и си помагаме:

Абонирайте се за единствения Канал с Полезни Видеа с Препоръки от Булки и Професионалисти от сватбения бранш: Моята Сватба Съвети от Булки

Instagram Моята Сватба https://www.instagram.com/moiatasvatba/

Pinterest Моята Сватба https://www.pinterest.it/MoiataSvatbaCom/

Leave a reply