Сватбата на Радостина & Иван в Голф Клуб Св. София

сватбен-фотограф-софия

Още Препоръки за сватбата от Булки ще намерите в нашата Група Моята Сватба Препоръки от Булки!

Споделям няколко снимки от нашата есенна сватба на 26.09.20. Денят беше наситен с пълна палитра от емоции, танци и мнооого дъжд. Професионалистите, на които се доверихме, ни подариха най-ценното – спокойствие в нашия най-специален ден.

Локация: 🏠St. Sofia Golf Club & Spa

За нашето събитие отговаряше Петя Лазарова – изключителен професионалист с богат опит и отдаденост към работата си. Въпреки че дъждът не ни позволи да имаме планираната изнесена церемония на поляната, екипът реагира изключително бързо, адекватно и без излишни въпроси, за да може церемонията ни да се състои вътре. 🧡 Обслужването, храната и обстановката в Голф клуба също са на много високо ниво. Мястото е перфектно, ако искате да имате изнесена церемония + сигурен вариант на закрито в случай, че времето не е с вас.

сватба-софия

💐 Декорацията направиха от Сватбен център “Мериан“.

В тяхно лице срещнахме не просто професионализъм, но и съвсем неподправено приятелско отношение. Милена Косева от Мериан ни спечели още от първата среща и беше до нас през целия процес – от обсъждането на концепцията за сватбата до умуването на най-малките детайли. С готовност прие някои от нашите луди идеи и подкрепи DIY проектите ни 😅 (сами изработихме печатните материали, както и неоновия надпис, който се вижда на снимките). Милена беше неотлъчно до нас в най-важните моменти, за което ще сме й винаги благодарни. 🧡

сватба-софия
сватба-софия
сватба-софия

🎼DJ Стоян Петров

Страхотен човек и професионалист с невероятен усет и отношение към музиката. Съобрази се с нашите предпочитания, усети гостите ни и успя да вдигне всички на крака. Най-добрият диджей!

📷Wedding Stories by Georgi Kazakov

Георги прави чудесни снимки и е голям образ. 🙌🏻 Усетихме се от първия телефонен разговор и бяхме сигурни, че искаме точно той да запечата нашата сватба. Спечели ни с доброто си настроение и непринуденост. Препоръчвам го с две ръце!

🍰 Тортата беше от Didy’s – cakes&sweets. Чест избор сред младоженците по мои наблюдения и с пълно право! Спряхме се на червено кадифе и останахме доволни.

сватба-софия

🔥Огнено Шоу „Дивинитас“

Огненото шоу беше изненада от нашите майки. Получиха се страхотни снимки и на гостите също им хареса.

сватба-софия

💄 За грима се доверих на прекрасната Evgenia Dzaferovic. Много талантлива! 👰🏼 За прическата се погрижи любимата ми Pavlinka Boteva от Beauty center SIS Esthetics, на която поверявам косата си от години.

сватба-софия

Влезте във Facebook Групата Моята Сватба Препоръки от Булки, където си разменяме идеи и съвети от нашия личен опит.

Следвайте Моята Сватба в Instagram и Pinterest.

Абонирайте се за единствения Сватбен канал с Полезни Видеа с Препоръки от Булки и Професионалисти.

сватба-софия
сватба-софия
сватба-софия

Leave a reply