Сватбата на Юлиана Томова с помощта на Йоана Томова

Сватбата на Юлиана Томова с помощта на Йоана Томова

Оригиналния пост вижте в Групата на булките Моята Сватба – Съвети от Булки

Здравейте!
Пиша този пост, в помощ (надявам се) на бъдещите булки.
Общо 3 месеца усилена подготовка (като започнах 6 месеца преди датата) + страшно изморителната седмица преди самата сватба… Истината е, че нямаше да се справя без безценните съвети на Joana Tomova!
Единственото нещо, което бих променила в самия ден е че ми липсваше само един координатор на събитието (който да следи за плащания, наличие на алкохол, смяна на места в последния момент, настаняване на непредвидени гости, да се сети за питките вместо мен…и т.н. и т.н.), останалото беше изпипано, благодарение на всички замесени.
Ресторант – Парк Хотел Москва / Park Hotel Moskva (Отдавна не бях комуникирала толкова лесно и приятно с управител, а именно Донка Иванова. Ресторантът побира 360 човека, храната беше вкусна, а обслужването на ниво.)
Църква – Храм „Въздвижение на Св.Кръст Господен“ кв. Лозенец(Отец Божидар впечатли всички ни, с чистотата и топлината си.)
Грим и коса – Maria Gospodinova (Най-големият професионалист в сферата. От 9:00 до 12:30 успя да направи гримът и косата, както на мен, така и на кумата, сестра ми и майка ми. Всичко не мръдна до сутринта, въпреки жегата, танците, тортата… 🙂 )
Козметични процедури – DUPISSIMA (Страхотни са!)
Оркестър за извеждане – Оркестър за сватби и извеждане на младоженец, кум и булка – Формация „Вихри (Благодарна съм на кума, че покани тези прекрасни момчета, за да стане празникът ни още по-хубав под съпровода на българска народна музика.)
Роклята ми е дело на Lidia Hristova (Млад дизайнер с невероятна грижа към детайла и моите представи. Благодаря ти, че ме накара да се чувствам като принцеса.)
Подаръци за гости – Magnet – Магнитни снимки (Най-оригиналният подарък, според моите гости. Снимките направихме, докато получавахме поздравления в градината и само след 1 час вече държаха в ръцете си магнитните ни общи снимки. Сега във всеки дом на хладилника стои споменът от този ден.)
Декорация – JoanaTomova.com (Думите са излишни, особено и ако познавате работата й. Ненадмината в сферата и в сватбения бранш. Чувствахме се като в приказка, както в ресторанта, така и в градината. Направи букета ми, гривничките за шаферките и кумата, бутониерите за младоженеца и кума и украси тортата ни с живи цветя, което допринесе за магията на целия празник. Единственото, което ти идва на ум, когато видиш работата й е “Уау!”)

сватбена-декорация-естествени-цветя

Печатни материали – N Boutique (Перфектно съчетани с цялата тема на сватбата, изработени от висококачествени материали.)
Покани – www.pokani.net (Просто видях моите покани и ги познах веднага. Съобразиха се с желанията и корекциите, които направих и пристигнаха страшно бързо.)
Фотограф – MotionBeard (Нямам думи! Сами можете да видите работата му. Уловил е емоцията на цялата сватба и много ценни моменти, които с радост ще изкарам на физически снимки и ще направя страхотен сватбен албум за спомен.)
Видео – Iliya Shekerdzhiev (С нетърпение очаквам крайния продукт, който ще споделя, но от всички препоръки, които получих за него и досегашната му работа, вярвам че резултатът ще отговаря на всичките ни очаквания. Монтажът е дело на Todor Barganov ❤️.)
Хореограф – аз! 🙂 Тъй като това е професията ми, освен нашия сватбен танц, в който включих и кумовете и шаферките, направих и кумското надиграване м/у кума и неговата приятелка (облечени в автентични носии) и кумата и нейния приятел. Заигравката беше в битката между българския народен танц и комерсиалните модерни танци. Надиграването приключи с обща част и спечелването на специални бутилки. Етикетите за тези бутилки, както и благодарствените картички за шаферките са дело на SIE – покани Кръщене Рожден ден Сватба. Мълниеносна реакция в последния момент, страхотно отношение и работата им донесе сълзи от радост и умиление.)

горска-сватба-софия

Бижу за коса – Бутикови бижута “ С любов“ / Boutique Jewelry „With Love“ (Страхотна изработка. Бижуто допълни перфектно цялостната ми визия. Благодаря!)
Кошничките, пълни със стотинки и бонбони – Арт Ася А (Няма празник, в който да не зарадвам любимите си хора с произведения на изкуството, направени с ръце и сърце от Asia Axentieva, независимо дали става въпрос за мартеници, коледни играчки, цветя от плъстена вълна, великденски яйца и каквото още се сетите. Ася дарява любов.)
Програма – Expose Team❤️❤️❤️ Карам ги подред:
DJ – Кръстьо Тошев (Невероятен професионалист, който усети нас и гостите ни и буквално не ни остави да седнем до сутринта. Помогна ми изцяло с програмата и изнесе всички ритуали в ресторанта, заедно с Цвети и Светльо от Expose.)
Изпълнители – Cvetelina Marinova и Svetoslav Vladimirov (Богове! Истински! Тук на земята! 🙂 Няма други хора, които да подарят такава емоция на каквото и да е събитие. Само мога да се радвам и гордея, че работя с тях.)
Надявам се да не пропускам някой! 🥰
Благодаря ви, прекрасни хора! Без вас нямаше да имаме мечтаната сватба!
Дълъг пост, каквато беше и подготовката на този така чакан и мечтан ден! Дерзайте и бъдете щастливи!

ресторант-за-сватба-софия

Leave a reply